آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۲۸۴۸

عکس| مدافع اسبق استقلال قهرمان شنا شد

لئوناردو پادوانی مدافع سابق استقلال با انتشار تصاویری از خود از کسب مدال در یک مسابقه شنا خبر داده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، لئاندرو پادوانی مدافع سابق استقلال که در جریان دیدار با فولاد در لیگ هجدهم دچار مصدومیت شدید شد و هرگز نتوانست به فوتبال ادامه دهد، این روزها نه با خبر شکایت از آبی‌ها و درخواست غرامت بلکه با کسب مدال در رشته‌ای جدید خبرساز شده است.

پادوانی که چند سالی است به زندگی روی ویلچر عادت کرده، تصاویری را از خودش در یک مسابقه شنا منتشر کرد که در این رقابت ها موفق به کسب مدال شده و روی سکوی قهرمانی رفته است.

مدافع سابق آبی‌ها در این پست اینستاگرامی نوشته است: افرادی که در جریان داستان زندگی من قرار دارند، می‌دانند که من پیش از این فوتبالیست بودم. فکر نمی‌کردم ورزش دیگری باشد که بتوانم عاشقش شوم. بعد از اتفاقی که برایم رخ داد، مدتها طول کشید که دوباره چنین حالی را پیدا کند.

 

عکس| مدافع اسبق استقلال قهرمان شنا شد

 

 

عکس| مدافع اسبق استقلال قهرمان شنا شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار